27.3. EARTH HOUR

Earth hour on WWF:n järjestämä maailmanlaajuinen ilmastotapahtuma, jossa yksityiset ihmiset ja erilaiset yhteisöt eri puolilla maapalloa sammuttavat tarpeettomat valonsa tunniksi. Tämän symbolisen eleen avulla jokainen voi ilmaista huolensa ympäristön tilasta ja ilmastokriisistä päättäjille.

Earth Houriin voi osallistua lukemattomilla tavoilla – vain mielikuvitus on rajana! Voitte esimerkiksi kampanjoida kasvisruoan syömisen puolesta, teettää oppilaille kyselyn heidän kasvisruokatoiveistaan ja koristella ruokalan esimerkiksi Earth Hour -pöytäkolmioilla. Voitte myös pitää Earth Hourista valmiin aamunavauksen. Infograafit ja kampanjavideo sopivat erinomaisesti oppitunnille keskustelun herättäjäksi.

WWF:n vinkkejä oppilaitoksille Earth Hourin viettoon

Open ilmasto-opas on laaja, mutta selkeä opetusvinkkipankki sekä paikka, josta löydät itsellesi taustatietoa ilmastonmuutoksesta.

Sturenkatu 11
info@rauhankasvatus.fi

KASVATA ROHKEASTI AKTIIVISIA MAAILMANKANSALAISIA!

Font Resize