Tarjoamme jatkuvasti täydennyskoulutusta opettajille ja kasvattajille. Ota meihin yhteyttä.

Opettajien ja varhaiskasvattajien täydennyskoulutusta

Rauhankasvatusinstituutin tukee opettajia ja muita kasvattajia uusien opetussuunnitelmienn tavoitteiden toteuttamisessa ja tuotamme jatkuvasti opettajille ja oppilaitoksille globaali- ja yhdenvertaisuuskasvatuksen koulutuspalveluja.

Maailmankoulun koulutustarjonta täydentyy kevään 2020 aikana tälle sivulle. Pysy ajan tasalla seuraamalla Maailmankoulua Facebookissa ja tilaamalla Maailmankoulun uutiskirje.

Tilattavat koulutukset:

• Johdatus yhdenvertaisuus- ja tasa-arvotyöhön päiväkodissa, koulussa tai oppilaitoksessa (1-6 h)
  • Anne Frank -historia opettaa (yläkoulujen ja toisen asteen opettajille toteutettavaksi Anne Frank -näyttelyn yhteydessä)
  • Rasismin ja vihapuheenvastainen koulutus (2-6 h)

Koulutuksiin liittyvissä kysymyksissä, ole yhteydessä:

Riikka Jalonen
toiminnanjohtaja
riikka.jalonen(at)rauhankasvatus.fi
+358 44 302 2042

info@rauhankasvatus.fi

KASVATA ROHKEASTI AKTIIVISIA MAAILMANKANSALAISIA!

Font Resize