Opettajien ja varhaiskasvattajien täydennyskoulutusta

Rauhankasvatusinstituutin tukee opettajia ja muita kasvattajia uusien opetussuunnitelmienn tavoitteiden toteuttamisessa ja tuotamme jatkuvasti opettajille ja oppilaitoksille globaali- ja yhdenvertaisuuskasvatuksen koulutuspalveluja.

Yhtä aikaa -yhdenvertaisuus- ja tasa-arvosuunnittelukoulutus

Yhtä aikaa! -yhdenvertaisuus ja tasa-arvosuunnittelukoulutuksia järjestetään kaikkien asteiden opettajille ja varhaiskasvattajille tilauksesta.

Tilattavat koulutukset:

• Johdatus yhdenvertaisuus- ja tasa-arvotyöhön päiväkodissa, koulussa tai oppilaitoksessa (1-6h)
  • Anne Frank -historia opettaa (yläkoulujen ja toisen asteen opettajille toteutettavaksi Anne Frank -näyttelyn yhteydessä)
  • Läntisen tuolla puolen – mediakasvatusta (yläkoulujen ja toisen asteen opettajille 2-6 h)
  • Mod (Moninaisuus, oivallus, dialogi) – tukena moninaisen maailman kohtaamisessa (3h- 2 päivää)
  • Rasismin ja vihapuheenvastainen koulutus (2-6h)

Koulutuksiin liittyvissä kysymyksissä, ota yhteys:

Hanna Niittymäki, koulutyön asiantuntija
hanna.niittymaki(at)rauhankasvatus.fi puh. 0503575225