Tutustu verkkokurssiimme tai tilaa koulutus tai kouluvierailija kouluusi!

RKI järjestää Opetushallituksen tuella maksuttomia täydennyskoulutuksia varhaiskasvatuksen ja eri asteiden koulujen ammattilaisille. Koulutuksissa opitaan käyttämään uutta tasa-arvotyökalua koulun toimintakulttuurin kehittämiseksi ja tarjotaan valmiuksia ajankohtaisiin tasa-arvo-ongelmiin puuttumiseksi kasvatuksen avulla. Koulutukset järjestetään ympäri Suomea vuoden 2020 aikana.

Verkkokurssi toimii tukipakettina varhaiskasvatuksen, perusopetuksen ja toisen asteen yhdenvertaisuus- ja tasa-arvotyöhön
Tämä sivusto perustuu Yhtä aikaa -yhdenvertaisuus- ja tasa-arvosuunnittelukoulutuksiin, jotka Rauhankasvatusinstituutti toteutti Opetushallituksen täydennyskoulutusrahoituksella 2017-2018. Sivustolta löydät esimerkiksi: lyhyitä luentovideoita, asiantuntijoiden ja kokemusasiantuntijoiden haastatteluja, lukuisia ideoita aiheiden työstämiseen lasten ja nuorten kanssa.

Rauhankasvatusinstituutti tukee opettajia ja muita kasvattajia uusien opetussuunnitelmienn tavoitteiden toteuttamisessa ja tuotamme jatkuvasti opettajille ja oppilaitoksille globaali- ja yhdenvertaisuuskasvatuksen koulutuspalveluja.

Opettajat voivat tilata kouluvierailijan luokkaansa kertomaan tietystä aiheesta ja edistämään keskustelua ja kansalaisaktiivisuutta oppilaiden keskuudessa.

info@rauhankasvatus.fi

KASVATA ROHKEASTI AKTIIVISIA MAAILMANKANSALAISIA!

Font Resize