Tutustu verkkokurssiimme tai tilaa koulutus tai kouluvierailija kouluusi!

Maailmankoulu tarjoaa opettajien ja varhaiskasvattajien täydennyskoulutusta

Rauhankasvatusinstituutin tukee opettajia ja muita kasvattajia uusien opetussuunnitelmienn tavoitteiden toteuttamisessa ja tuotamme jatkuvasti opettajille ja oppilaitoksille globaali- ja yhdenvertaisuuskasvatuksen koulutuspalveluja.

Pysy ajan tasalla seuraamalla Maailmankoulua Facebookissa ja tilaamalla Maailmankoulun uutiskirje.

Kysy lisää koulutuksista: maailmankoulu@rauhankasvatus.f

RKI järjestää Opetushallituksen tuella maksuttomia täydennyskoulutuksia varhaiskasvatuksen ja eri asteiden koulujen ammattilaisille. Koulutuksissa opitaan käyttämään uutta tasa-arvotyökalua koulun toimintakulttuurin kehittämiseksi ja tarjotaan valmiuksia ajankohtaisiin tasa-arvo-ongelmiin puuttumiseksi kasvatuksen avulla. Koulutukset järjestetään ympäri Suomea vuoden 2020 aikana.

Opettajille, varhaiskasvattajille sekä rehtoreille ja koulutusjohtajille tarkoitetuissa koulutuskokonaisuuksissa syvennytään kestävän kehityksen teemoihin, perehdytään Agenda 2030 teemapäivät – opettajan oppaaseen, ja ideoidaan näiden hyödyntämistä kouluissa. Tarjoamme työkaluja, joiden avulla kestävän tulevaisuuden tarkastelu ja rakentaminen toimijuuden kautta omassa oppilaitoksessa on mahdollista. Koulutuksen tuloksina syntyy opetussuunnitelman arvoperustan mukaisia monialaisia oppimiskokonaisuuksia, jotka käsittelevät muun muassa tasa-arvondemokratianaktiivisen toimijuudenkulttuurisen moninaisuuden sekä kestävän kehityksen ja elämäntavan teemoja.

Ilmiömäinen Agenda -koulutuksia on tarjolla 3–6 tunnin koulutuksista lukuvuoden mittaisiin kokonaisuuksiin vuoden 2020–2021 aikana. Koulutukset ovat räätälöitävissä koulutuskohtaisesti.

Verkkokurssi toimii tukipakettina varhaiskasvatuksen, perusopetuksen ja toisen asteen yhdenvertaisuus- ja tasa-arvotyöhön
Tämä sivusto perustuu Yhtä aikaa -yhdenvertaisuus- ja tasa-arvosuunnittelukoulutuksiin, jotka Rauhankasvatusinstituutti toteutti Opetushallituksen täydennyskoulutusrahoituksella 2017–2018. Sivustolta löydät esimerkiksi: lyhyitä luentovideoita, asiantuntijoiden ja kokemusasiantuntijoiden haastatteluja sekä lukuisia ideoita aiheiden työstämiseen lasten ja nuorten kanssa.

info@rauhankasvatus.fi

KASVATA ROHKEASTI AKTIIVISIA MAAILMANKANSALAISIA!

Font Resize