Yhtä aikaa -verkkokurssi

Verkkokurssi toimii tukipakettina varhaiskasvatuksen, perusopetuksen ja toisen asteen yhdenvertaisuus- ja tasa-arvotyöhön
Tämä sivusto perustuu Yhtä aikaa -yhdenvertaisuus- ja tasa-arvosuunnittelukoulutuksiin, jotka Rauhankasvatusinstituutti toteutti Opetushallituksen täydennyskoulutusrahoituksella 2017-2018. Sivustolta löydät esimerkiksi: lyhyitä luentovideoita, asiantuntijoiden ja kokemusasiantuntijoiden haastatteluja, lukuisia ideoita aiheiden työstämiseen lasten ja nuorten kanssa.

Maailmankoulu tarjoaa opettajien ja varhaiskasvattajien täydennyskoulutusta

Rauhankasvatusinstituutti tukee opettajia ja muita kasvattajia uusien opetussuunnitelmienn tavoitteiden toteuttamisessa ja tuotamme jatkuvasti opettajille ja oppilaitoksille globaali- ja yhdenvertaisuuskasvatuksen koulutuspalveluja.

Kouluvierailijat ja työpajat

Opettajat voivat tilata kouluvierailijan luokkaansa kertomaan tietystä aiheesta ja edistämään keskustelua ja kansalaisaktiivisuutta oppilaiden keskuudessa.

Kasvata rohkeasti
aktiivisia maailmankansalaisia!