Matkalaukun kanssa maailmalle

Maailmankoulun matkalaukkuja on kehitetty jo kymmenen vuotta. Maailmankoulu lainaa kouluille globaalikasvatuksen teemoja syventäviä matkalaukkuja 2-6 viikon laina-ajalla. Matkalaukkuihin on koottu julkaisuja, video- ja dvd-filmejä, lautapelejä, julistesarjoja, kuvakortteja sekä toiminta- ja pohdintatehtäviä. Lisäksi jokaisessa laukussa on valmiina tuntisuunnitelma- ja työpajaehdotuksia sekä lisämateriaalia opettajalle. Matkalaukut ovat suunnitelleet ja toteuttaneet pedagogiset ammattilaiset. Uudet virtuaaliset matkalaukut sisältävät verkko-oppimateriaaleja, kuva- ja videolinkkejä sekä valmiit tuntisuunnitelmat teemaansa. Virtuaalilaukut palvelevat kouluja ja oppilaitoksia kaikkialla.

Katso alta kaupunkisi matkalaukkutarjonta

info@rauhankasvatus.fi

KASVATA ROHKEASTI AKTIIVISIA MAAILMANKANSALAISIA!

Font Resize