Opettajien täydennyskoulutus syksyllä 2018

Rauhankasvatusinstituutin tukee opettajia uuden opetussuunnitelman tavoitteiden toteuttamisessa ja tuotamme jatkuvasti opettajille ja oppilaitoksille globaali- ja yhdenvertaisuuskasvatuksen koulutuspalveluja.

Yhtä aikaa -yhdenvertaisuus- ja tasa-arvosuunnittelukoulutus

Yhtä aikaa! -yhdenvertaisuus ja tasa-arvosuunnittelukoulutuksia järjestetään kaikkien asteiden opettajille ja varhaiskasvattajille. Syksyn aikana kaksipäiväisiä Opetushallituksen tukemia maksuttomia koulutuksia on ainakin Helsingissä, Tampereella, Mikkelissä, Lappeenrannassa, Oulussa, Porissa ja Raumalla. Koulutuksen esittelyvideo (2:20)

Lappeenranta (varhaiskasvatus ja alakoulu) 12.9., 3.10. ja 24.10. klo 12-16 ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Rauma (kaikki asteet) 19.-20.9. klo 8.30-15.30 ILMOITTAUDU TÄSTÄ