Opettajien täydennyskoulutus syksyllä 2018

Rauhankasvatusinstituutin tukee opettajia uuden opetussuunnitelman tavoitteiden toteuttamisessa ja tuotamme jatkuvasti opettajille ja oppilaitoksille globaali- ja yhdenvertaisuuskasvatuksen koulutuspalveluja.

Yhtä aikaa -yhdenvertaisuus- ja tasa-arvosuunnittelukoulutus

Yhtä aikaa! -yhdenvertaisuus ja tasa-arvosuunnittelukoulutuksia järjestetään kaikkien asteiden opettajille ja varhaiskasvattajille. Syksyn aikana kaksipäiväisiä Opetushallituksen tukemia maksuttomia koulutuksia on ainakin Helsingissä, Tampereella, Mikkelissä, Lappeenrannassa, Oulussa, Porissa ja Raumalla. Koulutuksen esittelyvideo (2:20)

Lappeenranta (varhaiskasvatus ja alakoulu) 12.9., 3.10. ja 24.10. klo 12-16 ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Rauma (kaikki asteet) 19.-20.9. klo 8.30-15.30 ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Pori (kaikki asteet) 5.11. ja 15.11. klo 9-16 ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Tampere (varhaiskasvatus) 7.11. klo 8.30-15.30 ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Tampere (perusopetus) 8.11. klo 8.30-15.30 ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Helsinki 26.9. ja 25.10. (kaikki asteet). Ilmoittautumislinkki löytyy Helsingin koulutuskalenterista. Helsingin ulkopuolelta tulevat voivat ilmoittautua linkin kautta seuraavasti:

1. Kirjoita kohtaan Palvelutunnus / Service code yhtäaikaa.
  2. Klikkaa Kirjaudu / Login.
  3. Klikkaa Ilmoittaudu.
  4. Täytä tähdellä * merkityt kohdat ja klikkaa Seuraava.
  5. Klikkaa Hyväksy.

Mikkeli 1.11. (kaikki asteet), 26.11. (vaka), 27.11. (muut asteet) ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Tilattavat koulutukset:

• Johdatus yhdenvertaisuus- ja tasa-arvotyöhön päiväkodissa, koulussa tai oppilaitoksessa (1-6h)
  • Anne Frank -historia opettaa (yläkoulujen ja toisen asteen opettajille toteutettavaksi Anne Frank -näyttelyn yhteydessä)
  • Läntisen tuolla puolen – mediakasvatusta (yläkoulujen ja toisen asteen opettajille 2-6 h)
  • Mod (Moninaisuus, oivallus, dialogi) – tukena moninaisen maailman kohtaamisessa (3h- 2 päivää)
  • Rasismin ja vihapuheenvastainen koulutus (2-6h)

Koulutuksiin liittyvissä kysymyksissä, ota yhteys:

Hanna Niittymäki, koulutyön johtaja
hanna.niittymaki(at)rauhankasvatus.fi puh. 0503575225