Tutustu verkkokurssiimme tai tilaa koulutus tai kouluvierailija kouluusi!

Opettajien ja varhaiskasvattajien
täydennyskoulutusta

Rauhankasvatusinstituutin tukee opettajia ja muita kasvattajia uusien opetussuunnitelmienn tavoitteiden toteuttamisessa ja tuotamme jatkuvasti opettajille ja oppilaitoksille globaali- ja yhdenvertaisuuskasvatuksen koulutuspalveluja.

Maailmankoulun koulutustarjonta täydentyy kevään 2020 aikana tälle sivulle. Pysy ajan tasalla seuraamalla Maailmankoulua Facebookissa ja tilaamalla Maailmankoulun uutiskirje.

Tilattavat koulutukset:

• Johdatus yhdenvertaisuus- ja tasa-arvotyöhön päiväkodissa, koulussa tai oppilaitoksessa (1–6 h)
  • Anne Frank -historia opettaa (yläkoulujen ja toisen asteen opettajille toteutettavaksi Anne Frank -näyttelyn yhteydessä)
  • Rasismin ja vihapuheenvastainen koulutus (2–6 h)

RKI järjestää Opetushallituksen tuella maksuttomia täydennyskoulutuksia varhaiskasvatuksen ja eri asteiden koulujen ammattilaisille. Koulutuksissa opitaan käyttämään uutta tasa-arvotyökalua koulun toimintakulttuurin kehittämiseksi ja tarjotaan valmiuksia ajankohtaisiin tasa-arvo-ongelmiin puuttumiseksi kasvatuksen avulla. Koulutukset järjestetään ympäri Suomea vuoden 2020 aikana.

Verkkokurssi toimii tukipakettina varhaiskasvatuksen, perusopetuksen ja toisen asteen yhdenvertaisuus- ja tasa-arvotyöhön
Tämä sivusto perustuu Yhtä aikaa -yhdenvertaisuus- ja tasa-arvosuunnittelukoulutuksiin, jotka Rauhankasvatusinstituutti toteutti Opetushallituksen täydennyskoulutusrahoituksella 2017–2018. Sivustolta löydät esimerkiksi: lyhyitä luentovideoita, asiantuntijoiden ja kokemusasiantuntijoiden haastatteluja sekä lukuisia ideoita aiheiden työstämiseen lasten ja nuorten kanssa.

Rauhankasvatusinstituutti tukee opettajia ja muita kasvattajia uusien opetussuunnitelmien tavoitteiden toteuttamisessa ja tuotamme jatkuvasti opettajille ja oppilaitoksille globaali- ja yhdenvertaisuuskasvatuksen koulutuspalveluja.

info@rauhankasvatus.fi

KASVATA ROHKEASTI AKTIIVISIA MAAILMANKANSALAISIA!

Font Resize